Cezar Demi Sec
Mióta a magyar bortörvény megszűntette a félédes pezsgő-kategóriát, azóta az édes és száraz pezsgő között az egyetlen kategória a Demi Sec. E félszáraz-félédes termékünk inkább gyümölcsösen aromás, mint „cukrosan édes”, így meg tudjuk őrizni annak frissességét, üdeségét. íz, – illatkomponenseiben az expedíciós likőr enyhén muskotályos aromái festik alá a sokkomponensű cuveét.
Fünfkirchen dry
17 éve pincészetünk emblematikus terméke. Elsőként 1991-ben, II. János Pál pécsi látogatásának alkalmából készültettük. Fünfkirchen pezsgőnket a Szentatya maga is fogyasztotta, később a Vatikánba is szállítottunk belőle. Klasszikus pezsgő házasítás, melyben fajták és évjáratok adják az állandó magas minőséget. Frissítő szénsavasság, zöldesfehér szín, enyhe trópusi íz- és illatjegyekkel, kellemes sav-cukor harmóniával rendelkezik.
Cezar Rosé Extra Dry
Palackos erjesztésű, 9 hónapig seprőn érlelt Cabernet Sauvignon alapborból készült extra száraz pezsgőnk „mindenki kedvence”. Fantasztikus harmóniára talált benne a Cabernet gyümölcsössége és fűszeresség, egyszerre gyümölcsös és mégis extra száraz. Elegáns, üde rosé szín, illatában friss eper, málna, légies szénsavasság, finom savkarakter jellemzi.
Henry Extra Dry
Tökéletes, elegáns megjelenés aranyló színével, gazdag, intenzív gyöngyözésével. Aromavilága rendkívül gazdag, a citrusos, trópusi gyümölcsös, zöldalmás jegyek mellett elegánsan élesztős. A pezsgő alapja 100%-ban Zöld Veltelini. A Henry Extra Dry a „Methode Classique” eljárás szerint palackban erjedt. Az érlelési idő 9 hónap.
Cezar Brut
Kifogástalan megjelenés, szép szalma-arany szín, elegáns gyöngyözés. E 100% Chardonnayból készülő Brut tételünk az igazi ínyencek itala. Kivételes szárazságához, érett, élesztős aromák társulnak, de jelen van még egy halványzöld almás gyümölcsösség is. Közepes testű, hosszú, komplex utóízű, érett pezsgő, melyet a „Methode Classique” eljárás szerint palackban erjesztettünk. Az érlelési idő 9 hónap.