Referenciáim

Az igazi referenciám a sok-sok elégedett vendégem.

ITTHON:

  • Több nagyobb eseményen (Játék határok nélkül, Europa Cantat, Folkloriada, 1000 éves a pécsi egyházmegye, EKF programok),
  • különböző kongresszusokon  és konferenciákon(ICEE, IBRO, ISBC, ISSMGE),
  • delegációk és nagykövetek fogadásán (indonéz, török, angol, japán, egyiptomi, fülöp szigeteki, nigériai, kanadai, indiai, vietnámi) vettem részt

Pécs Város, Baranya Megye, Magyar Turizmus Zrt., EKF  és a Zsolnay Porcelánmanufaktura meghívásában.

  • Külöböző irodák, tour operátorok, (Tensi, TTU, Grand Tours, TUI, UNIWORLD, Welcome Touristic, Cityrama, Chemol Travel, Blaguss),
  • városnéző társaságok (Cityrama, Baranya Tourist),
  • szállodák (Hotel Palatinus, Sopianae Hotel, Hotel Árkádia, Adele Hotel, Hotel Kikelet, Hotel Corso, Bagolyvár, Hotel Makár)
  • cégek (Hauni Hungaria, Littke Palace, Zsolnay Porcelánmanufaktúra),
  • hajós programokat szervezők (TTU, Tensi, Kalocsa Gold, OTP Travel, Welcome Touristic, TUI, Blaguss, Gala Tours) valamint a
  • Pécsi Egyházmegyei Programiroda is foglalkoztatnak.

KÜLFÖLDÖN:

Kiutazás terén több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezem, Európa majdnem minden országában megfordultam, jártam Távol-Kelettől Amerikáig.  Zarándokutakat vezettem Lordesba és Rómába, olaszországi és skóciai/angliai körutat vittem, s telepített idegenvezetőként Görögországban dolgoztam. Nagy kedvencem Toscana (Olaszo.) és York (NBr.).

 

„Zsuzsi személyében nem csak egy széles műveltséggel rendelkező idegenvezetőt ismerhettünk meg, hanem egy lendületes, lelkes, bájos barátot is, aki a szívünkbe lopta magát, és más alkalmakkor is szeretnénk, ha elkísérne és navigálna bennünket utazásaink során. „

"Zsuzsi egy kiváló idegenvezető, aki többször mutatta már be a várost előkészítős diákjainknak. Mindig kiváló munkát végez, és városvezetései izgalmasak, angolul nehezebben beszélők számára is könnyen követhetőek."
"Ígéretemhez híven írok egy pár sort a kirándulásunk visszhangjáról. Először is azzal kezdem,hogy a csapat valamennyi tagja csak azt emlegette és ecsetelte, hogy milyen kedves, barátságos és mindenben felkészült, zavarba nem hozható. Kimerítő válaszokat kaptak a felmerülő kérdéseikre és olyan szakmai tapasztalatról tett tanúbizonyságot amelyet csak kevesen mondhatnak el magukról. Még egyszer köszönjük azt a sok munkát amit nekünk végzett, és amennyiben még az idők folyamán eljutunk Pécsre, akkor is csak Önre számítunk."

"Kedves Zsuzsi!

Hálásan köszönöm a sorsnak, hogy Te  kísértél  bennünket Pécsett. Nagy tudású, intelligens, kedves humorú, szerény , óriási pécsi szívvel rendelkező idegenvezető  vagy, aki úgy gondolom minden általa vezetett csoportnak teljes mértékben méltán elnyeri tetszését. Kívánunk Neked jó egészséget, sok-sok csoportot - hisz ha jól láttuk ez a munka éltet téged. Csilla este visszajött a kórházból, végigjárta az utat velünk. Jól volt és van. Köszönjük megértő segítségedet."
 
"Kedves Zsuzsi!
Köszönjük a szép pécsi ruccanást, nagyon jól éreztük magunkat, remek élményekkel teli, sűrű nap volt, de este vacsora után a kis borkóstolóval szinte mindenki kipihente magát:-)) Ha a népi bölcsességeknek hinni lehet, akkor bizonyára többször csuklott Zsuzsi vasárnap, mert nagyon sokat emlegettük, Önnél jobb id. vezetőt el sem képzelhettünk volna magunknak. És a mauzóleumhoz vezető úton a találós kérdés szuper ötlet volt! A vasárnap is jól alakult ..."
 
"Kedves Zsuzsi!
Szeretném még egyszer megköszönni a kedvességet, türelmet, a kiváló idegenvezetést, a sok érdekességet. A gyerekek és mi is nagyon jó szívvel gondolunk Rád.
Szeretettel maradok: Rózsa"

"Kedves Zsuzsi! Nagyon-nagyon köszönjük a szombat délutánt, tele van a szívünk Péccsel, és Zsuzsit is nagyon megszerettük! Ádám szerint ez csak egy szép álom volt, és állandóan azt kérdezi, mikor megyünk vissza Pécsre. Ráadásul Hunornak ott esett ki a legelső foga. :-) De a többi diák is elégedetten emlegeti a hétvégét. Egyébként szerencsésen hazaértünk. Szeretettel: Angéla"

 
"Ooh thaanks .. we realy enjoyed our time with you ... Thank you .. you are the best"